...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

mandag 8. desember 2008

Endelig på hytta


Vi kom oss avgårde på lørdagen, etter å ha pakket og levert tvillingene hos mor og far. Vi var ikke oppe før mørkets frembrudd, så inntrykkene av fargevalg både inne og ute var vanskelig å vurdere. Men hylla fra Sjarm og Sjel var raskt på kjøkkenbenken, og jeg var veldig fornøyd! Vi såg fort bakdelene av å ha polakker boende... det var alt fra polske pornofilmer under sofaen, Lexington-håndklær som var brukt til malingskluter, til skitne truser i vaskemaskinen... Men når alt er vurdert med plusser og minuser, må jeg jo si at det er utrolig deilig å ha sluppet stive malingspensler, halvferdige prosjekter og sure miner!!! Men at polakker, eller kanskje rettere sagt håndverkermannfolk (...) kan vaske, er en myte...
Vi fikk montert sengen til Leon, og hengt opp lamper, og jeg kjenner jeg gleder meg allrede til vi skal opp igjen! Det er noe med en sånn gammel hytte som vi kjøpte, som virkelig trenger oppussning - hver en minste forbedring er så takknemlig! En ser liksom resultatet med én gang!
Leon spurte utrolig nok lite eller ingenting etter tvillingene! Jeg spurte hvor di var, og han svarte: i dusjen... Men på søndagen sa han at vi måtte reise hjem til tvillingene - nå er vi hjemme - og han har fortsatt ikke etterlyst dem!

Ingen kommentarer: