...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

mandag 12. oktober 2009

Lammmmmmmm...

Årets lam er kommet i butikkene - så da er det bare å frotse i fårikål og lår, eller som vi gjorde på fjellet - ferdig surret og urtefyllt lammestek fra Gabbas...
Sausen var balsamico-sirupen jeg fikk hos Christine (ligger under "sauser")
og grønnsakene var gulrøtter, sellerirøtter, persillerøtter skåret i staver
og stekt i Kviteseid-smør....

Kjøttet settes i ovn på 125 grader
hell 1 liter kokende vann over
og stek kjøttet til det viser 70 grader
(det tok ca 3 timer)

Potemosen besto av kokte poteter og jordskokk
(en grønnsak som er bare helt nyyyydelig i potetmosen!!)
pluss 1 boks seterrømme
salt og pepper

Ingen kommentarer: