...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

onsdag 27. januar 2010

I dag måtte det bli fisk....


Jeg prøvde meg på steinbiten nok en gang, marinerte den med olivenolje, søt soyasaus, hvitløk, litt sitron, salt og pepper, og stekte den som vanlig på 150 grader varmluft, denne gang i 10 minutter... Men vi klarer aldri å bli helt fornøyde med steinbiten! Den har ofte et fettlag som smaker forferdelig tran, og da er middagen over for vår del...
Hvis du syntes marinaden hørtes bra ut, er det bare å bruke hvilken som helst fisk -
våre favoritter er vel kveite, eller torskefilét...

Dette sunne tilbehøret derimot, er bare å frotse i - til både kjøtt og fisk!!
Her stekte jeg en pakke bacon, oppskåret i biter
Hadde i 1 pakke fersk spinat, sammen med to fedd hvitløk, valnøtter, saft av en sitron, salt og pepper

Visuelt, ble dette ganske tilfredsstillende, men jeg tror desverre at steinbiten har sett sine siste dager i dette huset...
(det er han sikkert like glad for)

2 kommentarer:

Fruen i nr 80 sa...

Enig i alt du sier om steinbit. Ser lekkert ut, men jeg klarer heller aldri få den skikkelig god.... Men marinaden skal nok prøves en gang. Fisk er nemlig en slager her i huset, da lillegutt ikke er veldig glad i kjøtt og nekter pølser.... Ha en strålende onsdagskveld.

Fru Hermez sa...

Så deilig at lillegutt ikke foretrekker det motsatte som norske unger flest!!! Godt å høre at andre også sliter med steinbiten...

Ha en nydelig onsdagskveld til deg også;-)