...den ene halvdelen av interiørfirmaet Edel & fru Hermez...
Her får du innblikk i livet mitt, både privat og professjonelt...

onsdag 24. november 2010

Lårbenene til Confit de Canarden...


låg finspist på tallerken...
Et herremåltid til damene, som var usannsynlig enkelt å lage!!

Canard=and

Confit de canard=andelår hermetiserte i sitt eget fett på boks!!
(kun utvalgte butikker har det!)

Stekes 8-10 minutter i pannen
etter å ha stått i romtemperatur en stund

Låret skal ha en fin farge og skorpe -
ingen som helst jålerier som krydderier!

Tilbehør - enkle sideretter, som båtpoteter,
spinatsalat, grønne bønner, osv.

For en syrlig og god dressing til salaten -
lik mengde olivenolje og eddik
1 ts fransk sennep
1 ts majones
litt sitron/limesaft
salt og pepper

2 kommentarer:

Ingvild B sa...

Så flink du er!!
Og til stor inspirasjon! :)

Mannen har hatt to dager i Bergen nå og
var å kjøpte en slik nøtteskje (som du reklamerte for..hehe) til meg hos RM i går....

Men den skålen, kommer den også derfra?
Han skal tilbringe dagen i SVG imorgen
så jeg tenker jeg må sende han til Lenes interiør en tur også...
Håper de har igjen stjernelys :)

Klem

Fru Hermez sa...

Heia!! Skålen er ikke ifra Riviera - den er Dentinistas;-))

Vi har har fått inn ny ladning stjernelys - skal si de lysene er populære!!!!

Klem til deg;-))